Американська ліга НБА є найпопулярнішим баскетбольним шоу у світі. Усі світові спортсмени мріють виступати у цьому турнірі, і навіть форми команд стали справжнім дизайнерським трендом для багатьох модників.

Молоде покоління США та Європи не рідко використовує форми "Маямі Хітс", "ЛА Лейкерс" та "Чикаго Буллс" у якості модного атрибуту. Не дивно, адже виробники майок серйозно ставляться до вимог уболівальників та роблять спортивний одяг стильним.

Журналісти Squаwka вирішили зробити експеримент та переробити форми команд НБА за аналогом європейських футбольних. Головними відмінностями стали спонсорські логотипи на грудях, які має більшість футбольних команд. Майки НБА натомість прикрашають ефектні написи та логотипи команд.

Футбольні екіпіровки НБА вийшли також стильними та виявились до вподоби американським шанувальникам соккера. Командам навіть придумали спонсорські контракти, які ідеально підходять під кольорову гаму.

Ще одна відмінність - логотипи команд НБА є дуже яскравими, а європейські футбольні діячі віддають перевагу мінімалізму.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: Ультрас "Динамо" виступили за відмову від піротехніки на свята

До речі, незабаром має відбутися офіційна презентація форми головної команди України, у якій вона виступить влітку на Євро-2016.