Невтішний прогноз для Каліфорнії, Лос - Анджелеса та Сан - Дієго зробили американські науковці.

Згідно з їхніми розрахунками, кожні 150 років в розломі Сан - Андреаса, куди входять вищеперелічені міста, відбуваються дуже сильні землетруси. Тож, впродовж наступних двадцяти п'яти років, Каліфорнію із вірогідністю понад 70% вразить найпотужніша за останній час природна стихія. Вченим навіть вдалося підрахувати попередню суму збитків – $150 мільярдів.

Останній раз землетрус в Каліфорнії мав силу 7,9 балів за шкалою Ріхтера. Тоді населення міста було лише 360 тисяч, тому жертв не було багато.

Читати також: Каліфорнійські вчені створили найміцніший сплав у світі

Зараз очікують набагато сильніший землетрус, тому мешканцям Каліфорнії, Лос - Анджелеса та Сан-Дієго вже зараз радять готуватися до можливої катастрофи.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у Каліфорнії розстріляли понад двадцять громадян. Перед цим Барак Обама закликав підвищити вимоги на дозвіл володіння зброєю в Сполучених Штатах Америки.