В Сполучених Штатах Америки стихія за тиждень забрала життя 22 громадян.

Про це сьогодні повідомили в Associated Press.

Повідомляється, що кількість жертв у Міссурі сягнула п'ятнадцяти осіб, ще семеро людей загинули Іллінойсі. Причиною гибелі громадян став підвищений рівень води в річці Місісіпі, яка вийшла з берегів та затопила прилеглі території.

Читати також: Світ зустрічає 2016-й на тлі стихійних лих

У видання повідомили, що у місті Сант-Луіс сьогодні місцева влада оголосила про закриття режиму надзвичайного положення, який тут діяв майже вісім днів,оскільки рівень води тут нарешті впав до допустимих показників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як відомо, сильні снігопади та повені зачепили тринадцять американських міст на півдні країни. Загальна кількість жертв стихії сягнула за різними підрахунками від 45 до 50 осіб.

Нагадаємо, через підтоплення понад вісімнадцять мільйонів американців змушені були покинути власні оселі. Стихія вирувала в той час, коли американці готувалися до зустрічі Нового року.