У Тернопілі з'явилася жінка, яка використовує службове становище чоловіка у власних інтересах. Дружина міліціонера їздила у супермаркет із ввімкненими сиренами на машині.

Про це пишуть користувачі соцмереж.

Перед самим новим роком у Тернопілі, як і в більшості українських міст, були величезні затори на дорогах та черги у супермаркетах. Усі готувались до свят, але жінка місцевого високопосадовця вирішила, що може начхати на людей.

"Після того, як дружина міліціонера скупилась в супермаркеті, вона ввімкнула сирени та почала обганяти усіх на дорозі. Користуватися сиренами можна лише при виконанні прямих обов'язків", - описує ситуацію тернополянин.

Автівка має номери 0620, а жінка є дружиною тимчасово виконуючого обов'язки начальника обласного управління міліції Олександра Богомола. Він цей інцидент не коментує.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: В Києві поліцейські підстрелили хулігана

Зазначимо, новій поліції було не солодко у новорічну ніч. По всій країні були випадки нападів на них, а одного ледь не вбили машиною.