В інтернеті опублікували відеозапис нічного святкового Івано-Франківська. Ролик зняли за допомогою квадрокоптера з висоти пташиного польоту - він з'явився на YouTube.

Квадрокоптер пролетів над центральною частиною міста, в освітленні нічної ілюмінації. Озвучити політ творці відео вирішили найбільш новорічною піснею "Jingle bells".

У коментарях жителі Івано-Франківська подякували авторам відеозапису, за можливість "політати" над улюбленим містом.

Це не перший схожий ролик, що з'явився останнім часом, знятий з беспілотніка.Так, нещодавно українці побачили записи нічного святкового Києва та Харкова.

Читайте також: Посольство США заспівало Jingle Bells українською мовою (відео)

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео зі столиці можна побачити прикрашені ялинки, встановлені на Софіївській площі, Контрактовій площі а також на Співочому полі.

У свою чергу, ролик з Харкова демонструє проспект Леніна, вулицю Харківських дивізій і Палац спорту на проспекті Маршала Жукова. Також там можна побачити зимовий стадіон "Металіст" і центральну частину міста.