Чарівний і смішний двохвилинний мультфільм про новорічне диво продовжує набирати популярність в мережі.

Про це повідомляє Головне.

Видання зазначає, що ролик канадської компанії Cineplex підкорив глядачів усього світу.

За сюжетом дівчинка Лілі знайшла кращого друга сніговика. З віком дівчинка забула про одного, замкнувши його в холодильник. Але одного разу під Різдво їй стало сумно, і вона згадала про своє улюблене сніговика. Пізніше вона познайомила з ним власної дитини.

Раніше мексиканець Хосе Онтіверос вирішив, що це банальність, коли принц рятує чарівну принцесу, а добро перемагає зло. У своїх роботах він поєднав головних героїв "Діснея" з головними маніяками і злодіями фільмів жахів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На його роботах можна побачити, як Фредді Крюгер приходить до Сплячій красуні, Макйл Майерс з "Хеллоуїна" вбиває Пітера Пена і його друзів, а також Ганнібала Лектера, Джейсона Вурхиза та інших відомих маніяків.

Читайте також: Іван Дорн переспівав новорічну пісеньку (відео)

Відзначимо, що "Дісней" трохи переключився зі своєю класики на інші культові фільми, однак залишив свій шарм. Кіностудія створила нові "Зоряні війни", які вже побили всі касові рекорди.