В інтернеті набирає популярності відома різдвяна пісня "Щедрик" у клубній версії, у виконанні гурту "B&B Project".

Це відео опубліковано на YouTube.

Зокрема, в реміксі звучать такі інструменти, як баян і бандура.

"А знаєте, саме таким аранжуваннями можна повернути інтерес до класичної української культури. Не Шевченком (яким, незважаючи на всю його геніальність,"перегодовують" ще в школах, призводячи до хронічної літературної алергії на "Кобзаря"), не легендами про славне козацтво.

А такими, хай і клубними, переспівами, під які не соромно потанцювати, поставити на рингтон, послухати в дорозі або поділитися у фейсбуці з іноземними друзями", - прокоментувала ролик в соцмережі одна з слухачок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У поєднанні з відео вийшло дуже атмосферно", "Той випадок, коли обробка не псує сприйняття", - також поділилися користувачі.

Читайте також: Американці заспівали культові українські пісні (відео)

Всесвітньо відому мелодію "Щедрик" у 1901 році написав український композитор Микола Леонтович. 5 жовтня 1921 року "Щедрик" вперше виконали на концерті в Карнегі Холі в Нью-Йорку, а вже у 1936 створили його американську версію - Carol of the Bells.