Виступ у Трускавці українських артистів Володимира Мойсеєнка та Володимира Данильця, які в новорічну ніч розважали росіян на телеканалі "Росія-1", під загрозою зриву.

Про це пише на своїй сторінці в соцмережі Facebook активіст Андрій Юсов.

"Кролики - це не тільки цінне хутро, але й..." - двоє старих і дурних жадібних блазнів. Щойно на путінському новорічному вогнику, що на російському ТБ, малоросійські кролики в пісенній формі скаржилися на київську Хунту, і вже 4 січня вони їдуть з концертом в славне бандерівське курортне містечко - Трускавець! Може, Данилець і Мойсеєнко вважають, що в галицькому Трускавці немає російського телебачення? Правильно, але є ж інтернет! "- пише активіст.

Читайте також: Лорак, Повалій, Брежнєва та Ротару вітатимуть українців з російських телеканалів

"З міркувань безпеки, концерт відміняється..." - додає Юсов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Хто в Трускавці - потрібна тепла зустріч цих старих путінців. Спробують виступити. Афіші розклеїли сьогодні", - повідомляється в Twitter Стелс-Бандерівець.