Канцлер Німеччини Ангела Меркель вимагає жорстокого покарання всіх зловмисників, які причетні до нападів на жінок в новорічну ніч у німецькому місті Кельні.

Як відомо, постраждалих від нападників арабської та північно-африканської зовнішності нараховують щонайменше дев'яносто осіб. Одна із постраждалих повідомила, що її згвавтували. Відомо також, що чоловіки поводили себе вкрай нахабно, чіплялись до жінок та відкрито вимагали сексуальних утіх. Всього майже сотня жінок заявила в поліцію про нахабні домагання. Поліцейські також припускають, що кількість постраждалих може бути більшою.

Читати також: Бельгійці розпочинають розслідувати оргію у поліції

Зараз у місті створили спеціальну комісію, яка займатиметься вивченням подробиць нападів на жінок, а також запобігатиме майбутнім агресивним сексуальним домаганням.

Ангела Меркель наголосила, що в правовій країні мають бути "жорско покарані" всі, хто приймав участь в "огидних домаганнях", не дивлячись до якої нації вони належать.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як відомо, на вокзалі в німецькому Кельні відбулись масові напади на жінок напередодні святкування Нового року.