У Кременчуці Полтавської області в під'їзді житлового будинку стався вибух. Як повідомляє прес-служба обласної поліції, інформація про вибух на третьому поверсі будинку по кварталу 274 надійшла напередодні, 5 січня, о 21.00.

Прибулі на місце правоохоронці встановили, що в під'їзді вибухнула граната. В результаті вибуху пошкоджено декілька вхідних дверей в квартири. Постраждалих від вибуху немає.

Обставини події з'ясовують правоохоронці. Розпочато кримінальне провадження за хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета.

Читайте також: Дитині відірвало пальця вибухом петарди

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва стався вибух. В результаті загинув 43-річний чоловік. Вибух пролунав неподалік від житлового будинку. Поліцейські отримали повідомлення про вибух на вулиці Донецькій близько 10:35. Вони одразу виїхали на місце події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вибух пошкодив стіну будівлі. Також пошкодження отримав автомобіль, який був припаркований неподалік від місця події. У нього кілька отворів у боковому склі з боку пасажира. На місці події працюють слідчі, працівники вибухотехнічної служби та рятувальники, які з'ясовуються обставини інциденту.