Екс-нападник "Металіста" Марко Девіч, який нині виступає за російський клуб "Рубін", написав президентові харків'ян Сергію Курченко лист, в якому пробачив клубу борг в 350 тисяч доларів.

Про це пише matchday.ua.

"Я прекрасно розумію, що "Металіст", місто Харків і Україна в цілому перебувають у важкому фінансово-економічному становищі. У такій ситуації я не можу вимагати від клубу заплатити мені бонуси і вже тим більше вважаю неможливим для себе звернення до ФФУ, УЄФА чи ФІФА з вимогою про застосування санкції до клубу", - заявив гравець збірної України.

Свій вчинок Девіч пояснив тим, що за час, проведений у Харкові, футбольний клуб "Металіст" став для нього рідним, і він не здатний заподіяти ніякої шкоди клубу.

"Клуб зробив для мене дуже багато хорошого, тому я не можу вважати його своїм боржником. У цьому зв'язку я прийняв рішення відмовитися від претензій до футбольного клубу "Металіст" і пробачити клубу всі борги", - написав Девіч у своєму листі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Футболістам "Металіста" почали платити зарплату

Марко Девіч - український футболіст сербського походження. У складі "Металіста" він провів 8 сезонів (2006-12 і 2013-14). 5 разів ставав бронзовим призером чемпіонату України і один раз срібним. У 2014 році "Металіст" продав його в російський клуб "Рубін" з Казані. У складі збірної України Девіч зіграв 35 матчів, забив 7 м'ячів.