В Різдвяну ніч до жительки Донецької області залетів кажан. Через переляк вона змусила чоловіка вбити тваринку сковорідкою. Свою пригоду описує на одному з жіночих форумів.

"Прокинулася через почуття, що треба відкрити очі. Бачу, як на штори на вікні сідає щось летюче. Розштовхала чоловіка, а дитину забрала в іншу кімнату. Почали розглядати, а там кажан. Наказала чоловікові його вбити. І він ударив сковородою. І звідки ж він міг зараз взятися, морози такі", - ділиться враженнями жінка.

Читайте також: Рятувальники звільнили киянку від кажана

Припускає, що тварина могла залетіти через вентиляцію. Тепер переживає, що візит кажана - дурний знак.

"Вбили тому, що спросоння відразу не зрозуміли, що то таке. Чоловік хотів зловити. А подумала - раптом почне літати, кудись залетить або нападе, от і вирішили вбити. Але двояке почуття, я особливо людина не жаліслива, вбили та й вбили. Але тут реально нестандартний випадок, та ще й вночі, от і на містику потягнуло", - уточнює жінка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зоозахисники кажуть, що взимку кажани знаходять собі тепленькі місця та впадають у сплячку. Якщо на вулиці мінусова температура, випускати кажана не можна - він не зможе знайти собі притулок і загине.