У перші дні 2016 року в Лас-Вегасі пройшла найбільша виставка електроніки CES. Однією з головних новинок під час неї був концепт електрокара FFZero1 від Faraday Future.

Ідеї ​​у компанії дуже амбітні. Вони вже кілька років заявляє про "революційний електромобіль". Він повинен змінить розстановку сил на цьому ринку. Конкуренція серед виробників тут росте з кожним роком, але компанію це не лякає.

Вони роблять ставку на запаморочливий дизайн. Їх новинка більше схожа на машину з комп'ютерної гри, а не на дорожнє авто. Над новинкою трудилися 18 місяців. У якості бази для нього вибрали новітню модульну платформу. Автомобіль можна оснастити переднім, заднім або ж повний привід. Також можна встановлювати різні мотори.

Читайте також: Електромобілі стануть джерелами енергії

Автомобіль зможе розганятися до 100 км / год за менш як три секунди, а його максимальна швидкість - 321 км / ч. Салон вражає не менше за технічні характеристики. Його оснастили мультитач-екраном і доповненою реальністю, яка буде проектуватися прямо на дорожнє полотно. До керма автомобіля можна буде підключити смартфон.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також автомобілі зможуть стати автономними і з'єднуватися в мережу. Це стало можливим завдяки величезній кількості датчиків і продуманій системі управління. Вони будуть сприймати основні сигнали із зовнішнього середовища.

Випустити автомобіль на масовий ринок в компанії обіцяють вже в 2018 році.