На Донеччині СБУ затримала незаконний вантаж м'яса. Водій автомобіля намагався переправити на тимчасово окуповані території чотири тонни свинини та курятини на 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

На контрольному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" силовики затримали уродженця Макіївки, який намагався провезти до "ДНР" 230 тисяч гривень та банківські картки.

На контрольному пункті "Зайцево" у вантажівці СБУ виявила 300 тисяч гривень та 35 банківських карток без відповідних супровідних документів. На цьому ж контрольному пункті силовики затримали чоловіка, який намагався переправити на тимчасово окуповані території 327 тисяч гривень, три тисячі доларів США та три тисячі російських рублів, а також 60 банківських карток.

Читайте також: СБУ затримала АТОшника, який торгував зброєю (фото)

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того СБУ припинила незаконне постачання фальсифікованих підакцизних товарів з "ДНР". На контрольному пункті "Мар'їнка" правоохоронці затримали водія автомобіля, який намагався незаконно перетнути лінію розмежування і провезти на тимчасово окуповані території близько 10 тисяч марок акцизного збору.

Марки планувалося наклеїти на вже підготовлені пляшки з фальсифікатом та переправити на контрольовані Україною території.