Те, що російський президент робить в Сирії, абсолютно нелогічно. А шукати логіку в діях Путіна в Сирії можна тільки для того, аби витратити час. Про це заявив ізраїльський політолог і рабин Авраам Шмулевич, інформує "Обозреватель".

"Росія - це п'яний ведмідь, який заліз на склад боєприпасів на Близькому Сході. Можна побудувати гарні теорії, але, швидше за все, це все ж гопник, у якого немає мізків. Можливо, російській свідомості подобається, що їх бояться, а їх авіація за день убиває по 100 осіб", - сказав політолог.

Шмулевич також додав, що російська еліта взагалі погано розуміє цей регіон і вони повели туди воювати своїх солдатів. "Путін заявляє, що не знає, хто такі туркмени в Сирії. Президент втягує країну у війну, його авіація бомбить туркмен, не маючи ні найменшого уявлення, хто вони такі", - здивувався Шмулевич.

Читайте також: Путіна одягнули у гамівну сорочку (фотожаби)

Раніше головний редактор порталу "Інформаційне опір" Юрій Карін припустив, що російський президент Володимир Путін перейде на Донбасі до тактики "дрібних порізів" без масштабного наступу, його мета просто погіршити внутрішню ситуацію в Україні. Тому наступу не буде, зате будуть постійні обстріли і диверсії.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще