У п'ятницю, 8 січня, на 90-му кілометрі траси Київ-Одеса під Білою Церквою на нерозчищеній дорозі зіткнулися фура, мікроавтобус і легковий автомобіль. Після зіткнення фуру занесло і викинуло в кювет, а в автобуса відірвало двигун, повідомив Главком.

Очевидці повідомили, що внаслідок ДТП є загиблі. Проте офіційного підтвердження про загиблих й досі немає. Варто відзначити, що дорога на цій ділянці траси не очищена від снігу. Машини змушені рухатися в один ряд з невеликою швидкістю. І все одно трапляються аварії.

Згідно з інформацією Головного управління Нацполіції у Київській області, на засніжених дорогах Київщини за добу трапилося 24 зіткнення та 3 ДТП з постраждалими. Під час ДТП двоє громадян загинуло та один отримав тілесні ушкодження. До речі, у Києві та області на сьогодні, 8 січня, було оголошено штормове попередження. З 10 січня, за прогнозами синоптиків, погода погіршиться ще більше через циклон з Європи.

Читайте також: Дороги Запоріжжя та Одещини перекрили через негоду

Взагалі ж лише за останні два дні через серйозне ускладнення погодних умов аварійність на дорогах різко зросла. Так, 7-8 січня в Україні трапились 487 аварій, в яких загинули 12 людей. Ще 117 отримали травми різного ступеня важкості.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще