Президент Польщі Анджей Дуда скасував постанову свого попередника Броніслава Коморовського про призначення новим послом у Києві Марціна Войцеховського, повідомляє Польське радіо.

Також Дуда скасував рішення Коморовського про відкликання з посади польського посла в Україні Генрика Литвина.

Відповідні постанови опублікували вчора в "Польському моніторі".

Відзначимо, 3 листопада 2015 тоді ще міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина представив нового посла в Україні, яким став спікер МЗС країни Войцеховський.

Раніше Міністр закордонних справ Павло Клімкін розіслав листівки з дитячим малюнком всім громадським і політичним діячам в кожній країні світу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На листівці зображений малюнок Анастасії Єфанової з Житомира, яка перемогла в конкурсі дитячого малюнка. Цей конкурс провів МЗС України.

Читайте також: Президента Польщі оштрафували за неправильну парковку

На цьому тижні міністр закордонних справ України Павло Клімкін у своєму мікроблозі в Twitter зазначив, що вже п'ятий день живе життям члена Ради безпеки ООН. За словами Клімкіна, Україна спробує змінити стиль спілкування з РФ в Радбезі ООН.