Зворушливе відео сплячого дитинчати білого полярного ведмедя нещодавно оприлюднила в мережі адміністрація американського зоопарку Columbus Zoо.

На відео показано, як медвежа рухається та видає різноманітні звуки під час сну.

Повідомляється, що маляткові пішов п'ятий тиждень від народження. Воно добре рухається, гарно їсть. Має вагу майже чотири кілограми та 16 см. довжини.

Читати також: Російські полярники по-звірськи підірвали білу ведмедицю (відео 18+)

Малятко білого ведмедя вже може бачити, однак його очі ще не розкрились повністю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Представники зоопарку кажуть, що маля має гарний апетит: ведмежатко годують кожні чотири години шість разів на добу і на свій вік маля вже намагається самостійно ставати під час прийому їжі.

Персонал слідкує за неволям цілодобово і без вихідних, однак жодного слова не згадано про батьків ведмежатка.

Нагадаємо, нещодавно на Буковині місцеві лісники знайшли та врятували ведмежатко, яке ледве не загинуло через брак їжі. Вже сьомий місяць поспіль ведмежа мешкає у тутешньому зоопарку, його назвали Славкою.