Ще один американський військовий поплатився за несанкціоноване використання робочого комп'ютера. Navy Times підтвердило, що командування ВМС США звільнило контр-адмірала Ріка Вільямса з посади керівника навчального підрозділу палубної авіації Тихоокеанського флоту.

З нагоди звільнення придумали офіційний привід: неправильне використання робочої техніки. Але справжня причина - військовий на робочому комп'ютері переглядав матеріали порнографічного змісту.

Військові уточнили, що розпорядження про звільнення надійшло ще в п'ятницю, але суспільного розголосу набуло тільки сьогодні. Представник військово-морських сил уточнив, що для з'ясування причин обставин провели службове розслідування.

З'ясували, що перегляд порнографічних зображень сприяв витоку інформації з силового відомства. Ріка Уїльямса призначили на цю посаду в червні 2015 року, він відомий по участі в бойових дій в Афганістані та Іраку.

Читайте також: СБУ затримала АТОшника, який торгував зброєю (фото)

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що в 2013 році контр-адмірал Чак Гайетті позбувся посади, бо ображав молодший склад афроамериканців. При цьому він брудно лаявся.