У Вашингтоні заарештовано чоловіка, який погрожував викрасти двох домашніх собак сім'ї президента США Барака Обами.

Затриманим виявився 49-річний житель Північної Дакоти Скотт Д. Стокер, який на допиті заявив, що його звуть Ісус Христос і він син Джона Ф. Кеннеді і Мерілін Монро, і що він планував балотуватися на пост президента, передає "The Washington Times".

У вантажівці злочинця агентами Секретної служби був виявлений цілий арсенал зброї: помпову рушницю і гвинтівка 22 калібру, більше 350 патронів, поліцейський кийок і мачете.

Читайте також: Контр-адмірала США звільнили через пікантне відео

У сім'ї Обами перший собака на прізвисько Бо з'явилася сім років тому. На честь неї була написана книга під назвою "Бо, американський головнокомандуючий на повідку". Два роки тому президент США завів ще одну собаку, яку назвав Санні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Москві чоловіка відправили в психіатричну лікарню після того, як він намагався пройти в Кремль, щоб зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним.