Ув'язнені Краснотур'їнска виправній колонії №3 (Росія, Свердловська область) в рамках конкурсу снігових фігур виліпили зі снігу та льоду близьку до оригіналу копію ракетного комплексу "Тополь-М". Про це повідомляє російська інтернет-газета Znak.

За інформацією видання, за свою роботу зеки отримали на конкурсі 1-е місце. Інші загони віддали перевагу новорічної тематики, зліпивши зі снігу та льоду фігури Діда Мороза, Снігуроньки, сніговика, а також символу 2016 року - мавпи.

Читайте також: Бєлгородський лікар до смерті забив пацієнта (відео)

Нагадаємо, у місті Гусь-Хрустальний Володимирської області виготовляють чашки із принтом "Слава Україні!" та нашим державним гербом. Про це у своєму ЖЖ розповів донецький блогер Павло Шокотко.

"Моя чашка розбилась, потрібна була інша. З'їздив в Ужгород до супермаркету та обрав прозору, патріотичну", - розповів він. За його словами, коли намагався відшкребти фабричну наклейку на дні, побачив напис. Вчитавшись, зрозумів, що виробник посуду розташований у Росії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Згідно дати виготовлення, березень 2015-го, чашку виготовили не у "довоєнні" часи.