Відносини між Росією і Туреччиною не покращали з моменту трагедії з російським бомбардувальником. Президент Росії Володимир Путін назвав дії Туреччини "ударом у спину" і не зволікаючи ввів санкції на ряд турецьких товарів.

Карикатурист Сергій Йолкін на своїй сторінці поділився новою роботою, в якій висміяв знищення турецьких мандаринів. Відомо, що Туреччина і Грузія є найбільшими екпортерами мандаринів в Росію. Вчора бульдозер в Ставропольському краї розчавив черговий вантаж турецькими мандаринами, які ввезли в Росію навіть після заборони на них.

"225,2 кг свіжих мандаринів з Туреччини вилучили і знищили способом механічного руйнування з використанням спеціальної техніки на полігоні Арго", - говорилося в прес-службі відомства.

На упаковці знайшли наклейку, яка свідчить про те, що мандарини запакували 4 січня. Заборона на ввезення мандаринів ввели з 1 січня.

Читайте також: Шнуров потролив падіння російського рубля

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що наприкінці листопада турецькі військові збили російський бомбардувальник Су-24, пілоти якого десять разів отримали попередження про те, що залетіли на територію члена НАТО. В результаті інциденту один пілот з Челябінська загинув, другий залишився живий. Сирійські повстанці збили вертоліт, який прилетів рятувати пілотів збитого Су-24.

Через деякий час президент Росії Володимир Путін заборонив імпорт турецької курятини та дитячого одягу.