Ансамбль "Південний патруль", що складається з миколаївських поліцейських, записав альбом, до якого увійшли пісні з репертуару заборонених в Україні російських співаків Йосипа Кобзона і Георгія Лепса. Про це пише місцеве видання NikLife.

"Головні миколаївські зірки в погонах Олександр Малюк, Вікторія Юхно, Анастасія Левицька, Олексій Галка, Марина Грудина, Євген Каратай і Надія Мустяца з міліцейського ансамблю "Південний патруль" з другої спроби записали свій дебютний альбом "Заново почати" з пісень різних поколінь. В нову платівку увійшли композиції на слова шансоньє Михайла Круга і Григорія Лепса, барда Олександра Розенбаума і одіозного Йосипа Кобзона", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Нацполіція працевлаштує травмованих ветеранів АТО (відео)

Вихід альбому прокоментував журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці в Facebook.

"Під рубрикою "У світі прекрасного". Перший заступник міністра внутрішніх справ Зґуладзе хоча і живе в Парижі, продовжує з-за кордону керувати поліцейською реформою в Україні. Черговим кроком реформаторів став запис альбому "Заново почати" з піснями з репертуару Йосипа Кобзона, Олександра Розенбаума, Григорія Лепса і Михайла Круга у виконанні ансамблю "Південний патруль" Головного управління Національної поліції в Миколаївській області", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Оформлення альбому виконано російською мовою, оскільки українську мову ні міністр Аваков, ні його перший заступник Зґуладзе, ні керівництво Національної поліції України принципово не визнають", - додав Бойко.

Нагадаємо, Йосип Кобзон і Георгій Лепс оголошені персонами нон грата в Україні.