Чоловік, який минулої суботи в Києві на Mercedes вбив людину, - це Станіслав Толстошеєв. Він син бізнесмена з Дружківки Андрія Толстошеева. Про це повідомив журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці в Facebook.

"Толстошеєв-старший у партнерстві з донецькими регіоналами активно займався будівництвом у часи Януковича. І навіть дорвався до дуже корупційної годівниці під назвою державна програма "Доступне житло", - розповів журналіст. За його словами, джип Merсedes з номерами АН +7337 ЕР зареєстрований на його 26-річну дочку - Олену Толстошееву.

Також, як зазначив Гнап, є інформація, що два роки тому мажор вже скоїв ДТП і щасливо уникнув покарання. Зараз Толстошеєв лікується в одній з приватних столичних клінік. Кримінальну справу проти нього не порушено, отже, палата його не охороняється і він може втекти з країни в будь-який момент. За попередньою версією, у момент аварії у Толстошеева стало погано з серцем. Він, нібито, страждає від пороку серця.

Читайте також: Джип в Києві вилетів на тротуар і розвалив піцерію

Нагадаємо, 9 січня у Києві, в районі станції метро "Лівобережна", позашляховик Merсedes протаранив стіну піцерії і стоматологічної клініки. Тоді загинула літня жінка, яка проходила біля клініки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще