Керівництво Прем'єр-ліги готує ребрендинг. Причина його в тому, що у футбольного турніру закінчується контракт з одним з головних спонсорів. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Власники компанії Barclay's побоюються, що англійська Прем'єр-ліга потребує значного збільшення спонсорських коштів при укладенні договору на новий термін. Причина в тому, що телеканали Sky і BT Sport виклали величезні гроші за показ матчів. Вони заплатили загалом більш п'ять мільйонів фунтів.

Поточний контракт з АПЛ закінчується в цього сезону. Він передбачає виплату спонсором 40 мільйонів фунтів щороку. Це становить 53,4 мільйона євро.

Читайте також: Хачеріді відмовив "Евертону"

Банкіри відмовилися від ідеї продовжувати контракт з футбольною лігою. Уже в сезоні-2 016/17 найбагатший чемпіонат у світі залишиться без титульного спонсора. Тому керівництво Прем'єр-ліги вибере креативне агентство. У січні воно займеться створенням нового логотипу. Він не повинен буде в підсвідомості уболівальників асоціюватися з Barclay's.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лев уже протягом багатьох років символізував англійську футбольну лігу. Тепер же він зникне з герба.