Кіт на прізвисько Гендальф, який живе в Каліфорнії, став новим улюбленцем користувачів соцмереж і в першу чергу Instagram, пише The Huffington Post. За його життям в Instagram на даний момент стежать майже 15 тисяч користувачів.

За минулі два роки кіт-мандрівник побував у 9 штатах США і побачив дві нові країни. За цей час Гендальф побував біля Гранд-Каньйону і Біг Хорна, в Лос-Анджелесі і Аламо, на озері Тахо і зовсім недавно відвідав національний парк в Каліфорнії - Йосеміті.

Цікаво, що пухнастого красеня господарі взяли з розплідника в Південній Кореї в 2013 році. Як відзначають господарі Гендальфа, кіт повністю одомашнений. Повідець він носить тільки під час прогулянок, а також тоді, коли йому доводиться побути туристом.

Нагадаємо, раніше улюбленцем соцмереж став кіт Бурма, який теж любить подорожувати. За кілька місяців на сторінку кота в Instagram підписалося близько 27 тисяч користувачів. Домашній тварині виповнилося всього два роки, півроку з яких він підкорює гірські вершини разом зі своїм господарем Стівеном Сіммонсом.

Читайте також: Топ-10 країн і міст для подорожей в 2016 році

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Сам Сіммонс живе в Орегоні, США. За його словами, він дав притулок 8-місячного Бурму, взявши його у бездомної жінки взимку 2013 року. З тих пір господар і вихованець нерозлучні - вони разом підкорили гори в Каліфорнії і у себе на батьківщині в Орегоні, а також встигли дослідити все Східне узбережжя США.