Сьогодні вранці, 13 січня, в пакистанському місті Кветта прогримів вибух. Він забрав життя, щонайменше, 14 осіб, передає BBC. Ще 20 людей отримали поранення.

Вибух стався поряд з державним центром по боротьбі з поліомієлітом. Більшість загиблих - поліцейські, які охороняли будівлю. Агентство France-Press повідомляє про 15 загиблих, з яких 12 поліцейських, один місцевий депутат і двоє цивільних.

У пакистанській провінції Белуджистан, столицею якої є Кветта, якраз проходить кампанія з вакцинації населення проти поліомієліту.

Читайте також: Потужний вибух пролунав на хімзаводі в Китаї (відео)

Нагадаємо, вчора, 12 січня, вибух прогримів в європейській частині Стамбула, в одному з найпопулярніших серед туристів місць - площі Султанахмет. Саме тут знаходяться Собор Святої Софії і Блакитна мечеть.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами фахівців, вибух стався біля трамвайної зупинки, де в цей час перебувала група туристів з Німеччини. За даними місцевих ЗМІ, загинули, щонайменше, 10 людей, ще 15 отримали поранення.