Три жриці кохання, що працювали в борделі на заході Москви, побили і поглумилися над співробітником поліції. Інцидент стався під час контрольної закупівлі, яку він проводив. Про дивний фінал поліцейської спецоперації стало відомо з пояснювальної записки потерпілого.

Інцидент стався в ніч з 11 на 12 грудня в багатоквартирному будинку, який розташований в Шмітовському проїзді. Молодший лейтенант поліції заглянув туди як "клієнт". Там, за оперативними даними, розміщувався притон з повіями. Після нетривалого спілкування з персоналом він вибрав собі дівчину, яка погодилася задовольнити фантазії гостя.

Поліцейський заплатив їй 10 тисяч рублів. Дівчина відправилася на кухню, а правоохоронець попрямував за нею. Він пред'явив їй посвідчення, але це не справило належного ефекту. Дівчата лише розсміялися над ним і звинуватили в шахрайстві. Після ще й вдарили каструлею по голові.

Читайте також: Співробітниця столичного СІЗО надавала інтим-послуги і збувала наркотики

"Прийшовши до тями, я опинився в кімнаті і був зв'язаний. У мене були спущені штани. Я відразу ж почав кричати і кликати на допомогу, але прийшли дівчата і почали мене ґвалтувати ", - написав у пояснювальній поліцейський.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Екзекуція тривала близько півгодини. Її змогли припинити лише колеги молодшого лейтенанта. Для цього їм довелося брати квартиру штурмом і виламувати двері.

Затриманим дівчатам загрожують великі терміни ув'язнення. Їхні дії кваліфікують як посягання на життя співробітника правоохоронних органів.