У Солом'янському районі столиці відкрили невеличкий заклад, де українські воїни можуть безкоштовно пообідати.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила киянка Ната Він.

"На Солом'янському ринку я відкрила маленьку кафешку, де учасників бойових дій ми годуємо безкоштовно!" - написала Ната. Власниця закладу запрошує бійців АТО заходити на обіди.

"Дорогі наші бійці, приходьте до нас і поласуйте нашими гарячими і смачними стравами! Комплексний обід (перше, друге, хліб і компот), а також наша подяка вам за ваш героїзм - гарантовані!", - підкреслила небайдужа мешканка Києва.

Користувачі соцмереж з теплом відгукнулися про ініціативу Нати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це чудова і дуже своєчасна ідея! Нехай наші захисники відчують, що про них піклуються, що вони потрібні народу, який вони захищають!", "Просто молодчинка! Був у Наталі на відкритті - смачно і недорого, а для наших захисників - безоплатно! Хто буде у цих місцях, завітайте - не пожалкуєте!", - пишуть кияни.

Читайте також: Нацполіція працевлаштує травмованих ветеранів АТО (відео)

Нагадаємо, нещодавно в центрі Києва демобілізовані бійці АТО відкрили піцерію "Pizza Veterano".

Там кожен відвідувач може купити "підвішену піцу". Її потім доставляють у військовий госпіталь, на залізничний вокзал, де знаходиться волонтерський центр, або просто пригощають бійців-відвідувачів.