Мешканка США Добайн Мішель стала справжньою зіркою інтернету. ЇЇ вміння в ролях переказувати події пожежі, жертвою якої вона стала, і вирази її обличчя не залишили громадян байдужими.

Жінка настільки вдало та кумедно розповіла журналістці про пожежу в її домі, що стримати сміх майже нереально. В інтерв'ю вона в ролях розповідає про діалог з подругою під час пожежі, а майстерність інтонаційних зворотів викликає позитив та посмішку. Американські ЗМІ повідомили, що її фраза "Будівля захоплена вогнем" стала національним мемом.

Читати також: Злодій застряг в стелі (відео)

Всього за чотири дні відео встигло передивитись майже 4 мільйони громадян. Користувачі пишуть, що давненько так не сміялись з інформації про пожежу.

Американці вже встигли відзняти декілька пародій та реміксів на цю тему, а Мішель увійшла в історію світової журналістики, як найбільш кумедніший приклад інтерв'ю потерпілої від пожежі жінки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще