Користувачів мережі вразило відео, на якому дівчина в Каліфорнії на пагорбах Сан-Бернардіно під час руху свого автомобіля "Хюндай Соната" на повній швикості раптово різко пригальмувала, вийшла з автівки і, як ні в чому не бувало, спокійно пішла тротуаром далі.

Автомобіль продовжив свій рух вже самостійно, без водія. Він переїхав через тротуар, врізаючись в дерева, виїхав на зустрічну полосу та протаранив кілька машин.

Читати також: Водій в стилі "кунг-фу" врятував свою машину (відео)

В коментарях під відео, дівчину жорстко засудили за такий вчинок. Водій, який зняв все це дійство на відео, сам дивом встиг на останній хвилині зупинити власний автомобіль, щоб уникнути зіткнення.

Користувачі припускають, що дівчина була в стані алкогольного або ж наркотичного оп'яніння, оскільки її реакція виходить за рамки адекватної поведінки. Також повідомляється, що автомобіль дівчини знаходився в розшуку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Згодом дівчину-водія затримала поліція Каліфорнії. Дівчина відмовилась коментувати свій вчинок.