Київський стадіон "Олімпійський" - головний фаворит на проведення фінального матчу футбольної Ліги чемпіонів у травні 2018 року. Про це заявив віце-президент ФФУ Ігор Кочетов.

"З великою часткою ймовірності Київ отримає право проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018 на "Олімпійському", тому над питаннями безпеки нам треба працювати ще більш ретельно. Хоча у нас вже є досвід проведення таких великих футбольних турнірів, коли в Україні проводився Євро-2012, і ми в питаннях безпеки спрацювали на високому рівні", - заявив Кочетов в інтерв'ю matchday.ua.

Нагадаємо, що доля фіналу Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 вирішиться на виконкомі УЄФА, який пройде 25-26 січня. "Завдяки підтримці перших осіб держави, у нас великі шанси, тому що заявка була виконана повністю. Буквально тиждень тому була підтверджена остання гарантія від Кабміну. Наскільки я знаю, сьогодні в УЄФА повний пакет документів нашої заявки. Ні по одному документу питань немає. Сподіваємося, що рішення буде позитивним в нашу сторону", - заявив раніше президент ФФУ Андрій Павелко.

Читайте також: "Динамо" та "Ман Сіті" не гратимуть на нейтральному полі

У ці ж числа київське "Динамо" чекає і рішення УЄФА з питання допуску глядачів на матч ЛЧ "Динамо" - "Манчестер Сіті". За словами Кочетова, юристами проведена колосальна робота по апеляції. "Проведено розслідування, визначені винні, і є надії на об'єктивне, а не заполітизоване рішення, оскільки всі розуміють, як такого расизму на українських стадіонах немає", - зізнався він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще