В інстаграмі набувають популярності фотографії, на який брутальні чоловіки ніжаться в обіймах власних котів - пухнастиків.

Серйозні, ділові чоловіки викладають домашні та фото з роботи, де коти виступають в ролі надійних супутників. На одному з таких фото кіт ніжно цілує свого господаря в носа. Виявляється, що чоловіки зовсім не проти обійматися із котиками та полюбляють їздити з ними в автомобілі.

Читати також: На Гавайях з'явився одноокий кіт-серфінгіст (фото, відео)

На думку експертів, доволі багато молодих неодружених чоловіків тримають вдома собак або котів. Чоловіки пояснюють, що їм подобається відчувати ніжність та тепло своїх домашніх улюбленців, які ніколи не зраджують своєму господарю.

Відтак хештег #hotdudeswithkittens в інстаграмі зараз став одним із найпопулярніших. Всіх любителів кицьок та гарячих чоловіків запрошують відвідати цю інстаграм-спільноту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще