ФІФА, після відставки Блаттера, не лише позбулася корупції, а й почала піклуватися про релігійні почуття усіх людей світу. Під час час церемонії вручення Золотого м'яча весь світ побачив відео з неоднозначним монтажем, повідомляє "Футбол 24".

У травні минулого року Неймар разом з "Барселоною" виграв Лігу Чемпіонів, а на післяматчовому святкування одягнув на голову пов'язку з написом "100% Ісус". На урочистій церемонії 11 січня режисери показали відео, на якому Неймар радіє з пов'язкою на голові без написів.

Бразильський футболіст цю ситуацію не коментує, але у ФІФА запевнили, що таким чином вони вирішили не ображати релігійні почуття різних людей.

Зазначимо, Неймар зайняв третє місце у голосування за найкращого футболіста року. Його випередив Кріштіану Роналду, а одноклубник Мессі став п'ятим володарем найпрестижнішої індивідуальної нагороди у футболі.

Читайте також: Росія заради ЧС-2018 скасує санкції проти Туреччини

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Це вже не перший скандал із промо-роликами під егідою ФІФА. Російська федерацію футболу під час презентації ЧС-2018 року намалювала карту держави разом з Кримом. Після незадоволених відгуків ситуацію виправили.