Ресторан швидкого харчування McDonald's у Гонконзі змінює свою концепцію. Відтепер головний заклад недорогої їжі для кожної людини світу буди мати елементи фешенебльності.

Маркетологи закладу запевняють, що компанія залишилась вірною своїм принципам, але трохи удосконалила формат. Він матиме назву McDonald`s Next, а акцент у таких кафе робитиметься на корисній їжі.

У новому представництві "Мака" з'явились стійки з корисними продуктами, з яких гості зможуть зібрати страву до смаку. Щасливі мешканці Гонконгу - вони тепер не будуть півгодини чекати, поки їм зроблять страву без одного інгредієнту на вимогу.

Також приємним доповненням стане романтичне тьмяне світло для вечірніх відвідувачів та присутність у пізній час офіціантів, які люб'язно приймуть замовлення. Тож, запрошення для дівчини відвідати "Мак" перед кіно набуває нового сенсу.

Читайте також: Модний тренд 2016 року - рожеве волосся (фото)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наприкінці минулого року київські ресторани McDonald`s стали жертвами "терористів". Одночасно зачинились 32 заклади по усьому місту.