Італійський художник Паоло Брагетто створив календар з венеціанськими красунями, кошти з продажу якого підуть на благодійність - про це повідомляє Mediaset.it

На сторінках календаря зображені спокусливі дівчата, котрі символізують найвідоміші заклади Венеції. У ролі моделей виступили студентки, офіціантки, косметологи, менеджери з продажу.

Виручка від продажів календаря буде пожертвувана в Фонд Джованні Челен'їна, який підтримує дослідження пухлин головного мозку.

Схожий вчинок зробили студентки Уорікського університету Великобританії, які активно займаються командним веслуванням. Вони вирішили закарбувати своє заняття у календарі на 2016 рік.

Читайте також: Найкращі знімки в стилі "ню" 2015 року (фото)

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Британки здивували тим, що для сторінок календаря вони позували повністю оголеними. Виручені гроші від його продажу підуть до фонду боротьби з раком.

Нагадаємо, календар 2016-го року виявився точною копією 1988-го. Як з'ясувалося, дати і дні тижня цих років повністю збігаються.