Кілька останніх років у світі було дуже модно носити бороду. Чоловіки відпускали бороди різної довжини і при цьому залишалися в тренді. Втім, вже найближчим часом, цей тренд стане "згасати".

Як стверджує історик Алун Уїтні в інтерв'ю The Times, в 2016 році популярність бороди піде на спад. При цьому він погодився, що люди передбачали зниження популярності бороди ще в 2014 року. Однак зараз спостерігається пік цієї моди, а значить, найближчим часом, цей тренд стане не таким поширеним.

У якості прикладу історик також називає минулий "Золотий Глобус", чоловіки на якому були, в основному, поголеними. Крім того, носіння бороди, як виявилося, може привезти до курйозних ситуацій. Наприклад, у жовтні шведських бороданів прийняли за терористів ІГІЛ. Через свої східні бороди вони аж надто були схожі на ісламських бойовиків.

Крім того, Уїтні зазначає, що чоловіча мода наповнюється новими трендами. Приміром, зараз в перші ряди виходять так звані "яккі", які воліють виглядати стильніше.

Читайте також: Мережу підірвало відео депіляції бороди (відео)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про появу нової субкультури, яка прийде на зміну бородатим хіпстерам, повідомили американські блогери. Їм дали назву "яккі", за аналогією з поняттям "яппі", яке виникло у США на початку 1980-х років для опису молодих процвітаючих бізнесменів. Саме слово "яккі" (Yuccies) утворено від Young Urban Creatives - "молоді, міські, креативні".

Яккі вважають, що для нормального життя, не обов'язково горбатитися в офісі. Просто розбагатіти - це не круто, круто - розбагатіти швидко. Ще кращий варіант - розбагатіти швидко і не ходити щодня в офіс при цьому.