Київ − не лише ділова столиця України, але й місто, де живе багато романтики. Краса нічної столиці вражає своєю загадковістю та мрійливим настроєм, тому всі, хто любить блукати вулицями нічного міста, має можливість побачити замріяну та трохи сонну столицю, втомлену рутиною та гамором насиченого дня.

Прикрашений святковими гірляндами та мерехтливими вогниками, Київ вночі стає особливо прекрасним. Софіївська площа, вулиця Прорізна, Михайлівська площа вражають казковим виглядом. Злегка засніжені та окутані таємницями легенд, вони нікого не залишать байдужими.

Читать также: У будівлі київського річкового вокзалу з'явиться ресторанна галерея (фото)

І, хоча святкування в столиці вже офіційно оголосили закритими, все ж романтика новорічно-різдвяних свят житиме в серцях киян так довго, як цього захочуть вони самі. Крім того, в столиці є багато місць, де романтика живе вічно, не зважаючи на пору року: Пейзажна алея та старенька 400-річна липа, "Місток закоханих" і "Фонтан бажань", Замкова гора та Андрієвський узвіз, оглядовий майданчик на Червонозоряному проспекті та "Батьківщина-мати", − далеко неповний перелік місць, де закохуються, освідчуються в коханні і просто романтично проводять час сотні киян. Ми ж пропонуємо вашій увазі фотографії мрійливої, святково прикрашеної столиці України.