Мер Лондона з'явився в рекламному ролику, виступаючи на підтримку 1,2 млн фунтів інвестиції від London Enterprise Pane для перетворення столиці у лідера ринку відеоігор. Таким чином, він також підтримав Лондонський гейм-фестиваль. Про це повідомляє Знай, з посиланням на Independent.

На відео Борис Джонсон зображений у стилі персонажа Minecraft, який прогулюється на фоні найбільш впізнаваних пам'яток Лондона, які також зроблені в стилі відомої комп'ютерної гри.

Мер описує зростаючу важливість індустрії, яка вже зараз оцінюється в £4 млрд у Великобританії.

Читайте також: Лондон зачинений для російських виконавців

"Технології комп'ютерних ігор використовуються в багатьох галузях та секторах бізнесу – банківському, в будівництві, кіновиробництві, - говорить Джонсон. - Ми інвестуємо в динамічну галузь, яка постійно розвивається, для того, аби підняти Лондон на новий рівень, та зробити місто світовим лідером капіталу для ігор та інтерактивних розваг".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Геймерський фестиваль проходитеме протягом перших двох тижнів квітня з різноманітними заходами, які проходитимуть навіть в Сомерсет-Хаусі і Британському кіноінституті.