Кінокомпанія Paramount Pictures прибрала фільм про Термінатора зі свого прокатного графіка, повідомляє The Hollywood Reporter. Згідно з інформацією видання, прем'єра стрічки очікувалася 19 травня наступного року.

Тепер же вихід фільму відкладений на невизначений термін. Повідомляється, таке рішення прийнято у зв'язку з низькими касовими показниками останньої частини франшизи.

Касові збори фільму "Термінатор: Генезис", випущеного в 2015 році, інакше, як скромними, не назвеш. Відомо, що стрічка зібрала в США всього 89 мільйонів доларів, в той час, як світові показники склали 440 млн доларів.

Читайте також: Тарантіно розкрив секрет свого наступного фільму

Ця стрічка стала великим розчаруванням для творців, у зв'язку з чим, і було прийнято рішення відкласти зйомки продовження "в довгий ящик". В даний час дата прем'єри нового Термінатора віддана повнометражному фільму "Рятувальники Малібу", заснованому на однойменному серіалі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, 68-річний голлівудський актор та екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер не забуває про свята. Не псує йому настрій навіть шлюборозлучний процес.

"Шварц" привітав своїх прихильників на своїй сторінці у Facebook. Там Шварценеггер опублікував 4-секундний відеоролік, у якому говорить лише: "Щасливих свят!". На голові у актора красується обруч у вигляді прикрашеної ялинки, яка наприкінці відео вибухає святковими салютами.