Вчора близько 21.00 до відділу чергової частини поліції надійшло кілька повідомлень від мешканців Орджонікідзевського району: люди почули постріли на вулиці та побачили чоловіка зі зброєю, схожою на пістолет.

За лічені хвилини на місце пригоди прибула група швидкого реагування. Правоохоронці виявили у дворі будинку тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті.

За наказом начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна особовий склад маріупольського гарнізону негайно був піднятий по тривозі, введено оперативний план "Сирена".

Поліція перекрила шляхи можливого відходу зловмисника та виїзди з міста. Кожний наряд був орієнтований на затримання підозрюваного. Операція контролювалася у режимі онлайн з центру керування нарядами, який працює у тестовому режимі, завдяки чому вдалось досягти такої швидкості реагування та точної координації усіх сил та засобів.

Поліцейські оперативно опитали сусідів, встановили ймовірних свідків вбивства. В результаті першочергових слідчо-оперативних дій було встановлено особу потерпілого – місцевий житель, 1977 року народження.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Работники КОРДу провели полиции Киева мастер-класс (фото)

Правоохоронці встановили важливу інформацію: люди бачили, в який бік побіг вбивця, та навіть допомогли встановити ім'я цього чоловіка. Оперативний черговий негайно передав найближчим нарядам цю інформацію та скерував їх на можливі місця переховування злочинця. Правоохоронці швидко перевірили дані та вирушили по ймовірним адресам.

"За гарячими слідами" співробітники групи швидкого реагування та Орджонікідзевського відділення поліції затримали фігуранта та вилучили у нього зброю. Чоловік відразу почав давати свідчення.

Наразі з ним проводяться необхідні слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.