Гравці дніпропетровського "Дніпра" написали колективний лист керівництву клубу. В ньому вони вимагають виплатити їм всі заборгованості по заробітний платі.

Про це повідомляє Tribuna. Якщо ж їх умови не виконають, то футболісти можуть відмовитися їхати на другий збір. Початок його запланований на 29 січня. Це рішення гравці клубу прийняли після того, як "Дніпро" виплатив заборгованості перед вже колишнім голкіпером Денисом Бойком, а також Дугласом. Це зробили через те, щоб вони не покинули команду безкоштовно. В той же час решта гравців не отримали жодних виплат.

Футболісти не хочуть підтверджувати цю інформацію публічно, поки не завершиться перший збір. Керівництво "Дніпра" планує заплатити гравцям наприкінці місяця. Але не зазначається, яку саме частину боргу віддадуть. Також невідомо, чи влаштує ця сума футболістів.

Читайте також: Мілевський пророкує Бойку важке життя у Туреччині

Нагадаємо, аналогічна ситуація в "Дніпрі" виникала у вересні минулого року. Тоді гравці пригрозили не вийти на тренування. Крім того Євген Селезньов публічно пообіцяв залишити клуб, якщо ситуація й надалі не вирішиться. Пізніше "Дніпро" почав частково погашати заборгованості перед футболістами, а гравці відмовилися від своїх планів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще