Правоохоронці затримали наркоторговця в Дніпропетровській області. В одному з будинків Новомосковська виявили більше 1,5 кілограма марихуани, 50 грамів психотропної речовини метамфетамін. Також там зберігалося близько 400 патронів до автоматичної і снайперської зброї.

Про це повідомляє начальник Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності Олег Ягольник, передає 056.ua. Він розповів, що під час обшуку зловмисник хотів втекти від правоохоронців. Він сів в автомобіль Jeep Grand Cherokee і намагався наїхати на одного з силовиків. У результаті поліцейський застосував травматичну зброю. Жоден з учасників події не постраждав.

Читайте також: Поліція "накрила" харківський наркокомбінат (фото)

Всі вилучені наркотичні речовини та предмети направили фахівцям на експертизу. Правоохоронці встановлюють злочинні зв'язки правопорушника і виявляють можливих джерел отримання і поширення наркосировини.

Нагадаємо, раніше в Бердянську Запорізької області правоохоронці вилучили наркотиків на два мільйони гривень. Правоохоронці припинили роботу одного з місцевих притонів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще