Варшавська поліція затримала водія BMW, який у п'ятницю, 22 січня, збив 13-річну дівчинку на пішоходному переході у столичному мікрорайоні Урсинов і втік з місця події. Ним виявився громадянин України.

Аварія сталася в п'ятницю на головній магістралі у мікрорайоні Варшави - Урсинов. Bодій ВMW, виїжджаючи з повороту, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, вдарився у дорожній знак, а потім збив 13-річну дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході, інформує польська радіостанція RMF.FM.

Водій відразу утік, а дівчинка з важкими травмами голови був доставлена у лікарню. Батьки запам'ятали реєстраційний номер автомобіля. Це допомогло поліції оперативно знайти винуватця аварії.

Польські правоохоронці перевірили інформацію дорожньої поліції і виявили, що розшукуване авто декілька разів зупиняли для контролю. Щоразу за кермом бордового BMW був один із чотирьох громадян України, Слідство звузило коло підозрюваних до двох осіб, яких було затримано і доставлено у поліцейський відділок. Під час допиту один із чоловіків зізнався у скоєному злочині.

Експертиза з'ясувала, що 22-річний водій був тверезий під час ДТП. Поліція також вилучила автомобіль, який теж підлягатиме експертизі. Завтра, 24 січня, водієві висунуть звинувачення. Йому загрожує 12 років ув'язнення.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читайте також: Мешканець Польщі дошуткувався до штрафу в 30 тис. євро

Нагадаємо, що в грудні 2015 року прокуратура Польщі заарештувала в Кракові українця на запит США. Американці його розшукували за підозрою у викраденні і відмиванні щонайменше 10 мільйонів доларів. Влада США заявляє, що затриманий брав участь у відмиванні грошей, крадіжках і переведенні викраденої власності за кордон. За такі злочини у США передбачена відповідальність до 20 років ув'язнення.