Головною темою чергової серії відомого американського серіалу "Елементарно" стало вбивство російського бізнесмена в Нью-Йорку. Це вбивство пов'язане у сюжеті з вигаданою українсько-російською війною.

Серіал "Елементарно" від каналу CBS є черговою варіацією історії про Шерлока Холмса. Втім події там відбуваються не в Лондоні, а в Нью-Йорку. До того ж напарник Шерлока – жінка. У головній ролі знявся Джонні Лі Міллер, а доктора Ватсон грає - Люсі Лью, пише ВВС.

В останній серії "Елементарно" сюжет розгортається навколо "українсько-російської війни" та мирних перемовин між Росією та Україною, які начебто намагаються зірвати лобісти продовження антиросійських санкцій. За сюжетом Шерлок Холмс розслідує вбивство російського бізнесмена, який представляє на перемовинах Росію. Показово, що на переговорах Україну представляє американський посадовець.

В епізоді Холмс показує володіння українською мовою. Нею також говорять ще кілька, як не дивно, негативних персонажів. У серії йдеться й про те, що США продає Україні зброю для війни проти Росії.

Читайте також: Яким був Бетмен 50 років тому (Фото)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що ресурс із найбільшою у світі базою кіноданих IMDb опублікував власні рейтинги найпопулярніших фільмів і серіалів 2015 року. Оцінки кожній прем'єрі ставилися користувачами ресурсу, а остаточний бал фільму обчислювався за спеціальним коефіцієнтом IMDb. Отже, найкращими серіалами минулого року визнали: "Гра престолів", "Ходячі мерці", "Стріла", "Зірвиголова", "Нарко", "Американська історія жахів", "Помаранчевий - хіт сезону", "Бійтеся ходячих мерців", "Справжній детектив", "Флеш".