Американська зірка Youtube, любитель розіграшів і класного відео Кейсі Нейстат чи не єдиний, хто в ці дні радіє аномальному снігопаду в Нью-Йорку. Популярний у всьому світі екстремал вирішив не втрачати можливості поганяти по засніжених вулицях мегаполісу на сноуборді.

Витівка сміливця сподобалася перехожим, які його активно знімали. Місцеве телебачення навіть зробило про його сніжний заїзд сюжет. По дистанції до Нейстат приєднався ще один хлопчина - на лижах. Сам Кейсі всіляко демонстрував свій клас володіння сноубордом, вітав публіку, навіть прокатався з американським прапором, пише телеканал "24".

Втім, все закінчилося прозаїчно. Дует Нейстат з хлопцем не сподобався місцевим копам. Екстремалів змусили припинити катання і доправили у відділок. Зрозуміло, що у відділку Нейстат більше роздавав автографи, ніж давав пояснення.

Для гуру відеореклами Нейстата це вже не перша спроба шумно прокататися Нью-Йорком за машиною. Пару років тому він зняв рекламний ролик для Меrcedes-Benz CLA, в якому прокатався на скейті за новим авто цієї німецької компанії.

Читайте також: Одесити перетворили Потьомкінські сходи в гірськолижну трасу (фото)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, потужний сніговий шторм "Джонас" повністю накрив атлантичне узбережжя США. Метеорологи кажуть, що американці не бачили такого останні 18 років.