Завтра, 26 січня 2016 року, о 12:30 заступник голови КМДА Петро Пантелеєв представить новий сервіс, завдяки якому кияни та мешканці столиці отримають можливість сплатити за житлово-комунальні послуги в "Особистому кабінеті" оновленого сайту КП ГІОЦ за допомогою "Картки киянина" без додаткової комісії, повідомили Знай.ua в КМДА.

Презентація відбудеться по вул. Космічна, 12-А. Новий сервіс дозволить киянам не лише заощадити власні кошти, але за лічені хвилини оплатити комунальні послуги, не очікуючи в довжелезних чергах, не виходячи при цьому з власного дому.

Читати також: Лук'янівське СІЗО ретельно перевірять

Сервіс запрацював ще у листопаді 2015 року, однак весь цей час його вдосконалювати на модернізували таким чином, щоб одночасно сервіс міг приймати платежі від великої кількості осіб.

Загалом, новим сервісом вже скористалось понад три тисячі киян. Щоб отримати рахунок за сплачені комунальні послуги, потрібно буде зареєструватись в особистому кабінеті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще