Лідер Радикальної партії, депутат Верховної Ради Олег Ляшко заявив, що готовий змінити Арсенія Яценюка на посаді прем'єр-міністра України. Про це одіозний політик повідомив в ефірі телеканалу ICTV увечері 25 січня.

"Сьогодні всі обговорюють прізвища міністрів. Хто будуть прем'єр-міністри, хто будуть міністри, кого на кого поміняти. Але це профанація! Це все відволікання уваги! Запитайте людей: яка їм різниця, яке прізвище у міністра чи прем'єра. Їх цікавлять інші питання... "- сказав Ляшко.

Читайте також: Яценюк виступив за оновлення коаліційної угоди

Потім Ляшко висловив готовність обійняти посаду голови уряду.

"Я готовий бути прем'єр-міністром. І у нас є програма дій, яку ми пропонуємо чітко, це нова економічна політика", - впевнений у своїх силах нардеп.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що за його інформацією, влада розглядає варіант голосування змін до Конституції в таємному режимі. "Як Турчинов колись протягнув закон про особливості місцевого самоврядування", - порівняв він ситуацію з голосуванням в Раді.

На думку політика, "це буде така наруга над законом і правом, якої цивілізований світ ще не бачив".