Шведська поліція заарештувала 15-річного мігранта, підозрюваного у жорстокому вбивстві співробітниці центру для утримання біженців біля Гетеборга. Про це пише BBC-Україна.

22-річна жінка, яка працювала в центрі для підлітків, що звернулися за наданням притулку в Швеції, померла в лікарні від ножових поранень.

Під час візиту на місце вбивства прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен назвав подію жахливим злочином і заявив, що багато шведів побоюються повторення таких нападів з боку юних біженців.

Шведське агентство у справах міграції повідомило, що за останній час кількість загроз і випадків насильства в центрах для біженців подвоїлося.

Читайте також: Меркель висунули ультиматум через безчинства мігрантів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Торік до Швеції прибула рекордна кількість мігрантів - понад 150 тисяч. Серед країн Євросоюзу Швеція опинилася на другому місці за привабливістю для біженців - після Німеччини.

Нещодавно шведська влада повідомили про посилення прикордонного контролю, аби стримати приплив мігрантів.