Ветеринари кожен день працюють з найрізноманітнішими тваринками, а деякі з них бувають розміром з невелику кишеню лікарського халата. Часто ветеринарні клініки і лікарні беруться рятувати кошенят і кішок, яких вони, чи небайдуже волонтери знайшли покинутими, сподіваючись знайти для них новий будинок. Про це пише "Знай", з посиланням на Bored Panda.

Бути просто таки заваленими з усіх боків нескінченно милими тваринками – одне з головних переваг в роботі ветеринарного лікаря. Як всі знають, коти люблять забиватися в тісні та теплі місця, такі як наприклад, кишеня. Саме вона стає для пухнастиків кращим місцем аби поспати. Кошенятко, яке муркотить в кишені, може бути чудовим засобом для боротьби зі стресом, що заповнює наше повсякденне життя.

Читайте також: Кіт – домушник підкорив інтернет (відео)

"Цьому кошеняті з кишені всього декілька днів, я виходжую цих малих від самого їх народження, коли вони ще були розміром з квасолину. Ох і швидко ж вони ростуть!" - зазнається ветеринар.

"Я волонтер в клініці мого хлопця, і кошенята полюбляють, щоб їх носили з собою в кишені, поки я чищу вольєри тварин", - розповіла Дженіфер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще